Praktische info

Adres:
Beatrix College
Ketelhavenstraat 3
​5045 NG Tilburg

Tijden:
10:00 uur tot 16:00 uur

Vervoer:
Je kunt het beste met de fiets of het Openbaar Vervoer komen, want er zijn niet veel parkeerplaatsen in de buurt van de school. Mocht je toch met de auto komen vragen wij om alleen in de parkeervakken te parkeren. Buiten het Beatrix College is er parkeergelegenheid bij winkelcentrum de Heyhoef, bij station Reeshof of aan de Campenhoefdreef bij het Reeshof Park.

Bij binnenkomst:
Na inschrijving ontvang je een digitaal toegangsbewijs met de barcode erop mee. Neem dit toegangsbewijs (geprint of digitaal) mee want daarmee krijg je toegang tot de opleidingenmarkt.

Kom bij voorkeur met 1 ouder/verzorger. De bezoekersaantallen zullen hoog zijn, waardoor er meer ruimte overblijft voor anderen. We vragen alle bezoekers om in de ochtend voor vertrek thuis een zelftest te doen.

Tijdslot:
Bij het inschrijven heb je gekozen voor een tijdslot voor de binnenkomst. Als je de bevestigingsmail ontvangt met het digitale toegangsbewijs staat deze tijd als starttijd achter het klokje boven aan dit toegangsbewijs vermeld. Vanaf deze tijd verwachten we dat je bij onze opleidingmarkt arriveert. Als je binnen bent, kun je zo lang blijven als je wilt. We verwachten dat de meeste bezoekers met 1 uur tot 1,5 uur de gehele opleidingenmarkt hebben kunnen bezoeken.

Foto's / AVG:
Ter plaatse zal een fotograaf foto's maken die wij ook voor PR doeleinden willen gaan gebruiken. Als je niet gefotografeerd wilt worden, krijg je bij binnenkomst een sticker. Als je deze goed zichtbaar opplakt, zullen wij uiteraard rekening houden met je keuze.

Corona maatregelen:
Gelukkig kan ZIEN DOEN BELEVEN fysiek door gaan, maar we vragen iedereen wel rekening te houden met anderen. We blijven de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

  • Blijf handen wassen en geef elkaar de ruimte
  • Bij klachten: blijf thuis en laat u snel testen en zorg voor voldoende frisse lucht.

We willen de mensen, die niet gevaccineerd zijn, vragen om van tevoren een sneltest te doen.
Bij de ingang zullen wij zorgen voor mondkapjes als je die wilt gebruiken.